'ייצור ידע' היא שותפות של מומחים לרשתות ארגוניות, המספקת פתרונות מתקדמים של אבחון ויצירת שינוי בעזרת מערכת מומחה ממוחשבת (Expert System) לניתוח רשתי (Organizational Network Analysis - ONA), בשם EFRON.
על פי תפיסה זו, קשרי הגומלין - בין הפרטים ובין מחלקות בארגון - הם הגורם החשוב ביותר לאופטימיזיה ולפרודוקטיביות הארגונית, וארגון יגיע לאופטימיזציה כאשר יחוברו האנשים הנכונים בקשרים הנכונים.
ניתוח זה מאפשר דרך ייחודית של שיפור התקשורת הפנים ארגונית, המכונה 'שינוי מתחת לרדאר': חיבור אופטימלי של קשרי הגומלין הנכונים לאנשים הנכונים בארגון. אפקטיביות השינוי נבדקת באבחון רשתי חוזר, לאחר פרק זמן.
אחד הנכסים החשובים של החברה הוא הניסיון המצטבר בכשלוש מאות אבחוני רשת, בארץ ובחו"ל, המאפשר איתור דפוסים חוזרים, ומתן בנצ'מרק לארגון לגבי מיקומו ביחס לארגונים דומים.
מוביל הפרויקט הוא ד"ר פנחס יחזקאלי - מומחה לאפקטיביות ארגונית - שעמד בראש המרכז למחקר אסטרטגי ולמדיניות של המכללה לביטחון לאומי, צה"ל. ד"ר יחזקאלי הוא חוקר רשתות ארגוניות בעל ניסיון רב ומוכח בתחום האופטימיזציה של רשתות ארגוניות ובמה שמכונה 'חשיבה רשתית'. בעבר, שימש כמנכ"ל ואח"כ כנשיא חברת TECI, שעסקה בפיתוח יישומים לאופטימיזציה רשתית.
לד"ר יחזקאלי ניסיון רב בעבודה עם גופים ממשלתיים, מהתעשייה (התעשייה האווירית למשל); דרך משרדי ממשלה (המשרד לביטחון הפנים למשל) וכלה בארגונים מוסדיים כמו צה"ל, משטרת ישראל, שירות בתי הסוהר ועוד.
שותפה נוספת ב'ייצור ידע' היא אינג' שרית אונגר-משיח, ששימשה לפני כן כמנהלת הידע של חברת TECI. לאינג' אונגר-משיח נסיון חסר תקדים בתחום 'החשיבה הרשתית', ניתוח רשתות ארגוניות ויישומו, הלכה למעשה. מאחוריה כשלוש מאות אבחונים רשתיים – בארץ, באירופה ובארצות הברית.
שותפה נוספת היא אינג' אביטל רן היא המומחה הטכני שמאחורי המערכת.היא פיתחה את המערכת, ביחד עם אחרים; מתחזקת אותה ומייצרת פתרונות טכנולוגיים על פי דרישת השותפים והלקוחות.